Drodzy koledzy i koleżanki gdzieś tu był wątek o zakładaniu halogenów i taki elegancki schemat podłączenia. Jak ktoś by mógł podrzucić byłbym wdzięczny bo znaleźć go nie mogę.
Potrzebuje bo musze go jeszcze raz sprawdzić, prąd mi ucieka.
Mały glinka o tym mówi rysuje schematy, tak samo do awaryjnych, obrotka itp..
Syreniarz bez literatury
_________________ Z setek tysięcy różnych „Syrenek”składa się jedną Wielką Syrenę.Syrena Matka,
która rodzi się z własnych dzieci.Syreny,które swojej sprawności nie zawdzięczają już dziś fabryce i „składają się”z innych,poprzednich dawców detali...
O to mi chodziło dokładnie
Zrobiłem w lato wg Twojego schematu i mam wrażenie że coś jest nie tak. Na przekaźniku jest ciągle prąd chociaż mam wyłączone halogeny. Coś z tym przekaźnikiem chyba nie tak jak powinno być.
Na jednym zacisku prąd będziesz miał cały czas tak jak na prostym schemacie (zacisk 30). Dopiero jak podłączysz zacisk 85 to prąd z zacisku 30 popłynie Ci do zacisku 87 który idzie na halogeny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum