Miałem dziś chwilę, więc są kolejne zdjęcia.
Udało mi się ściągnąć budę, która niedługo trafi do blacharza, a ja zajmuje się ramą- a jestem na etapie jej czyszczenia.
Tylne są od łady nivy.
No mam nadzieję że przy składaniu nie będzie większych problemów..:)
Buda jest już u blacharza, także wszystko powoli idzie do przodu.
Jeżeli to naprawdę tak jest to ten blok nie nadaje się do składania.
...stwierdził mędrzec-specjalista od wszech rzeczy.
W tych rysach ma tkwić olej, by utrzymywać film olejowy, a także pomagają one cylindrowi i pierścieniom się dotrzeć.
[ Dodano: 2012-06-05, 20:19 ] mariusz.w06, masz tyle szczęścia z tą Syreną, że nawet o tym nie wiesz: pisałeś, że 1400 zł to dużo jak za taki stam auta, a przecież przy tej budzie, to nie ma prawie nic zgnite! Jedynie same pierdoły do porobienia wstawek!*****GRATULACJE CACUSZKA*****
Z tego co mi mówił lakiernik, nie powinno się zostawiać gołego podkładu, więc może dlatego...
Osobiście rozmawiałem z wieloma osobami którzy mają doświadczenie w tej branży, i jak najbardziej polecali produkty Novol'a.
Rama została pomalowana dwoma warstwami podkładu epoksydowego, następnie będzie malowana podkładem akrylowym, w dalszej kolejności baranek forch, i na koniec lakier akrylowy.
A czym się różni w praktyce klasyczny baranek od bitgum?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum