Wysłany: 2013-12-26, 23:56 warszawa pickup 200p 59
Panowie mam pytanko, czy warszawa pickup w 59 roku miała na drzwiach ramkę chromowana dokoła okna? nie chodzi mi o trójkącik tylko tą dokoła co idzie, miała czy nie natknąłem się na kilka fot w necie z tego okresu gdzie jej nie było, z kolei teraz na każdym odnowionym pickupie jest, ale jak to powinno być w 59 roku
_________________ Fenomenalne Samochody Osobowe
Ostatnio zmieniony przez motonita 2013-12-27, 00:34, w całości zmieniany 1 raz
Z moich obserwacji zdjęć i drzwi, jakie przeszły mi przez ręce (z autem lub samych ) wynika, że wczesne pic-upy (a 1959 do nich jak najbardziej zaliczymy) miały ten ozdobnik. Można przyjąć, że jeśli tylny zderzak był dwuczęściowy (dzielony), to ramki na drzwiach występowały.
Pozdrawiam!
_________________ "Nie skarż się na nic, czemu nie musisz się poddawać"
------------------------------------------
http://forum.polskiedostawczaki.pl/
Wysłany: 2013-12-28, 09:36 warszawa pickup 200p 59
miałem cicha nadzieje , ze odpowiesz,,, tak rowniez i ja zauważyłem,,, dodatkowo ta tendecja również się sprawdza według mnie przy młotkowym malowaniu zderzaka i grila ,, czyli jak młotek to bez ramki na drzwiach,,, co o tym myslisz emo?
Można to też przyjąć za wyznacznik - na pewno sprawdzi się w większości przypadków Nie chcę na razie pisać, że zawsze, bo jednak materiał archiwalny, na jakim bazujemy, jest bardzo skąpy - ale można zaryzykować, że "prawie zawsze" No i wtedy 1960 rok rysuje się jako pewna granica wprowadzenia tych zmian (obniżenie kosztów produkcji auta roboczego).
Pozdrawiam!
_________________ "Nie skarż się na nic, czemu nie musisz się poddawać"
------------------------------------------
http://forum.polskiedostawczaki.pl/
Wysłany: 2014-10-19, 15:24 Re: camisetas de competición atletismo
ale można zaryzykować, że "prawie zawsze" No i wtedy 1960 rok rysuje się jako pewna granica wprowadzenia tych zmian (obniżenie kosztów produkcji auta roboczego).
Pozdrawiam!
_________________ Our excellent online E20-018 latest dumps training programs will lead you to success in the Isilon exam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum