Hmmm, jakby to, Marlon, powiedzieć... NIe pamiętam...?
A tak faktycznie, to ta z filmiku jest bardziej szaro-błękitna
Mateusz napisał/a:
Chyba bardziej rozkładam niż składam. Sprawa już zgłoszona do Głównego Konserwatora, drżyj!
Skarżypyta!
Ale już składam Rozkładałem wcześniej
SUPER.DAWID napisał/a:
Sporo pracy cie czeka z tą wawką.
Trochę tak, ale to robota na całkowitym luzie, bez terminów, bez wariactwa z ustawianiem szczelin drzwi, byle się zamykały
CZESIO1958 napisał/a:
A gdzie Źwirek i Muchomorek ?
bo nie widze ?
Przyjdą, na pewno przyjdą, jak już będzie jak usiąść w środku
Tomasz napisał/a:
eMO 1966, przecież to Twój krasnal ogródkowy ! !
W rzeczy samej I pora, żeby dało się go przestawiać i żeby wyglądał jak Warszawa.
Marlon napisał/a:
konstrukcja zdaje sie nie byc wcale w najgorszym stanie,,znacznie gorsze próchna ludzie reanimują,
Konstrukcja w większości istotnych miejsc nie istnieje Prawda, że więĸsze sztrucle ludzie odbudowywali, i że się da... Ale też da się jednak znaleźć lepszą bazę w razie potrzeby
Ta skorupka trzyma się resztkami sił, a pod w miarę świeżym lakierem jest rdza świeża, stara i bardzo stara; w profilach z nowej blachy są całe szufelki resztek z pierwszych profili... Taka na przykład skrzynka hamulca ręcznego nie istnieje, poza zarysem z zaschniętego biteksu, sporo profili trzyma się na piance budowlanej, a wszystkie szpary i krawędzie były ulepione ze szpachli.
W ogóle ta skorupka to pozostałość po remoncie garbuski, gdzie z dwóch niekompletnych, "powalonych" pod różnym względem egzemplarzy, zbudowałem jedną porządną
A Krasnal w zbliżeniu wygląda tak
Z rozpędu już chciałem pokazać, jak "dobrze" wyglądała ta Wawka wcześniej, ale jeszcze Was przetrzymam chwilę
_________________ "Nie skarż się na nic, czemu nie musisz się poddawać"
------------------------------------------
http://forum.polskiedostawczaki.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum