witam serdecznie. mam ogromną prośbę. kupiłem syrenkę 105, w sumie drugą ale przy żadnej nie było regulatora napięcia. kupiłem regulator od c-330 prawdopodobnie będzie działał chociaż też nie jestem pewien. posiadam schemat instalacji elektrycznej tylko jest nie czytelny i nie mam pojęcia jak podłączyć regulator by czegoś nie sp....... . pozdrawiam serdecznie
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Gru 2005 Posty: 1249 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-07, 13:03
Takie fotki ale paskudne, nie mam skanera ,,nr 28 to regler właśnie
ozn przewodów--a-czarny,,,b-bialy,,c-czerwony,,n-nieb,,o-żolty,,r--brazowy,,z--ziel,,ca--czerw-czarn,,oa--zółto-czarn,,za-ziel-czarn,,...
WIELKIE DZIĘKI ZA SKANY.A MOGŁBYŚ MI PRZYJACIELU OPISAĆ JAKI KOLOR PRZEWODU PODŁĄCZYĆ POD KOLEJNE ZACISKI 18 19 16 I JESZFCZE JAKI KOLOR PRZEWODU NA MASĘ. krzemien323,
[ Dodano: 2009-06-07, 13:41 ] taeda,WIELKIE DZIĘKI TE ZDJĘCIA WYSTARCZĄ. MAM JESZCZE PYTANIE MOŻE ORIENTUJECIE SIE CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚĆ ZAREJESTROWANIA SYRENY ROCZNIK 82 KTÓRA KIEDYŚ TAM BYŁA ZEZŁOMOWANA I MA WYCIĘTE NUMERY Z NADWOZIA I BRAK TABLICZKI O DOWODZIE NIE WSPOMNĘ. SYRENA JEST W DOBRYM STANIE ALE KLIENT BY MIEĆ SPOKUJ Z OPŁATAMI ZEZŁOMOWAŁ JA.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 431 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2009-06-07, 14:50
U mnie było tak:
Jeśli chodzi o rejestrację, to zezłomowanej u mnie w urzędzie nie da się zarejestrować. Tylko wyrejestrowaną z powodu złego stanu technicznego.
Trzeba załatwić dokumenty
krzemien323, witam mam takie male pytanie czy moglbuy pan mi wyslac na maila schemat instalacji elektrycznej syreny 105l w wiekszym formacie zeby dalo sie cos rozczytac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum