Łatwo - trudno to pojęcie wzgledne. Powiedzmy usuniecie wyrostka robaczkowego to jest łatwa operacja Podjąłbyś sie?
Zależy co umiesz zrobić i jak chcesz zrobić. Możesz dac prosty arkusz blachy i tez bedzie gites. Możesz zrobić wnękę na nogi, zwłaszcza gdy masz starą, oryginalną na wzór. Wtedy już więcej zabawy, ale dla średniego blacharza amatora nie powinno stanowić problemu.
Witam.Jestem na etapie odbudowy podłogi ,żeby nie zakładać nowego tematu - czy ma ktoś możliwość dokonać pomiaru podłogi w miejscu zaznaczonym na zielono? Z fotki wynika że są one jednakowe ,ale chcę się upewnić...
I może jeszcze dla pewności odległości między słupkami na dole przy podłodze (ale chyba jedno z drugiego wynika -szerokość podłogi i odległość między słupkami ?)
Witam.Mały odkop ...Czy dysponuje ktoś wymiarem ze zdjęcia? I wymiar tego profilu ?
Bo u mnie te elementy uległy utylizacji , i nie mam jak tego zmierzyć .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum