Wysłany: 2009-09-20, 21:35 Czy da sie przerobić warszawe sanitarke na zwykłą cywilną
Witam zamierzam kupić Warszawe Sanitarke i chciałbym ją pzrerobić na zwykłą kombi czyli wstawic tylną kanape. Pytam sie was czy wogóle sie da a jak tak to jak sie za to zabrac.....
Wysłany: 2009-09-21, 14:15
chodzi o to ze chce miec samochód retro czyli wawe zeby zabrac całą rodzinke gdzies na wyjazd a nie mam na oku rzadnej cywilnej Kombi za niską cene a sanitarke tak
_________________ Warszawa 203 Kombi, 1970r.
Pełen lans na mieście!!!!!!!!!!!
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sie 2009 Posty: 160 Skąd: Kanzas
Wysłany: 2009-09-21, 16:05
Szanowni przedmówcy mają rację!
Warszawa w wersji sanitarnej to rzadkośc i lepiej zachowac maximum oryginału ...no a poza tym Będziesz mógł wracac z wycieczki kuszetką
Pozdrawiam i życzę udanego zakupu!!
Jak ją przerobisz, to będzie jedna z rzeczy, których bardzo długo będziesz żałował.
Sanitarka będzie do ciebie przyjeżdżała na sygnale w koszmarach sennych, Wszędzie będziesz widział wystrojone sanitarki, a głosy będą cię dręczyć nie mniej niż wyrzuty sumienia.
Opamiętaj się!!!
A na poważnie jak jednak jednak ją przerobisz to nikomu się tym nie chwal.
Wysłany: 2009-09-21, 19:11
Dobra, dobra już spokojnie pomyślałem sobie ze fajnie by sie jezdziło po miescie prywatną karetką. czerwone swiatło juz nie stanowiło by problemu XDDDDDDDDDD...
_________________ Warszawa 203 Kombi, 1970r.
Pełen lans na mieście!!!!!!!!!!!
Dobra, dobra już spokojnie pomyślałem sobie ze fajnie by sie jezdziło po miescie prywatną karetką. czerwone swiatło juz nie stanowiło by problemu XDDDDDDDDDD...
A jednak to forum ma pozytywny wydźwięk w kształtowaniu prawidłowych postaw.
PS:
Może należało by ją zgłosić jako organizację pożytku publicznego.
zawsze możesz zamienić sanitarkę na cywilną. odrobina cierpliwości i napewno się opłaci, bo jak trafisz na prawdziwego kolekcjonera to jeszcze dopłaci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum